Afspraak maken

Plan online een afspraak

U kunt bellen naar 06-82302421. Wanneer ik u niet te woord kan staan, kunt u een bericht inspreken (naam en telefoonnummer) u wordt dan binnen 24 uur teruggebeld.

Over Happy Balance

Welkom bij Happy Balance, praktijk in natuurgeneeskunde te Kruiningen (Zeeland). Ik ben Leonie Bouwman gediplomeerd energetisch en orthomoleculair therapeut.

Mijn visie over natuurgeneeswijzen, ziekte/ gezondheid en de totale mens is om te kijken naar alle verschillende aspecten en deze in kaart te brengen. Dit verschilt per individu, en de behandelwijzen zijn dan ook persoonlijk en op maat. Verstoringen in de breedste zin van het woord (voeding, vaccins, stress, omgeving, werk, relatie, zelfbeeld, lifestyle, etc.) kunnen bij een kind/mens onbalans veroorzaken met vervelende klachten/ziektes als gevolg hiervan.

In plaats van symptomen te onderdrukken wil ik op zoek gaan naar de mogelijke oorzaak van klachten/ziekten. Daarnaast wil ik een stukje inzicht creëren. Door mijn brede visie, behandelmethoden en gezond verstand wil ik mijn bijdrage leveren.

Genoten opleidingen in de Natuurgeneeskunde

  • Instituut CAM, 4 jarige HBO opleiding tot CAM therapeut, te Utrecht
  • SHO registeropleiding Medische basiskennis, te Utrecht
  • SHO registeropleiding Psychosociale basiskennis, te Utrecht
  • Ortho Health Foundation, Orthomoleculair therapeut, te Hoofddorp
  • Patho-Fysiognomie, gelaatkunde, te Goes
  • Oor acupunctuur/ oor acupressuur, te Alphen aan den Rijn.